Search
Close this search box.
Logo Parsiforex
Search
Close this search box.
انواع مختلف تریدرها در فارکس

انواع ترید در فارکس | اسکالپرها، پوزیشن، سوئینگ

سطح آموزش: مقدماتی

هر تریدری (معامله‌گر) منحصر به فرد است و سبک معاملاتی متفاوتی دارد. در حالی که برخی از معامله‌گران فارکس به اخبار بازار و عوامل اساسی متکی هستند، برخی دیگر بر شاخص‌های تحلیل تکنیکال تاکید بیشتری دارند. زیرا همه ما دیدگاه‌ها و رویکردهای متفاوتی نسبت به تمام جنبه‌های زندگی از جمله بازارهای مالی و بازار فارکس داریم.

در حالی که اکثر تریدرها اهداف مشابهی دارند، آنها با استفاده از انواع استراتژی‌های مختلف به اهداف خود دست می‌یابند. سبک‌های معاملاتی را می‌توان متناسب با محدودیت‌های زمانی، اهداف سود و نقاط قوت شخصی یک معامله‌گر شکل داد.

در این مقاله، انواع تریدر در فارکس را بررسی می‌کنیم و به شما کمک می‌کنیم تصمیم بگیرید که استراتژی معاملاتی فارکس متناسب با شخصیت شما چیست؟

فارکس تریدینگ چیست؟

هر تریدری خصوصیات فردی و سبک معاملاتی متفاوتی دارد. در حالی که برخی از معامله‌گران فارکس به اخبار بازار و عوامل اساسی متکی هستند، برخی دیگر بر شاخص‌های تحلیل تکنیکال تاکید بیشتری دارند. جای تعجب ندارد زیرا همه ما دیدگاه‌ها و رویکردهای متفاوتی نسبت به تمام جنبه‌های زندگی از جمله بازارهای مالی و بازار فارکس داریم.

نکته این است که اکثر معامله‌گران اهداف مشابهی دارند؛ آنها با استفاده از انواع استراتژی‌های مختلف به اهداف خود دست می‌یابند. سبک‌های معاملاتی را می‌توان متناسب با محدودیت‌های زمانی، اهداف سود و نقاط قوت شخصی یک معامله‌گر شکل داد.

فارکس تریدینگ یا تجارت فارکس، فرآیند مبادله ارز است. زمانی که یک ارز خریداری می‌کنید، پیش‌بینی می‌کنید که این ارز نسبت به ارز دیگر افزایش پیدا می‌کند یا در بازه زمانی مشخص افزایش و یا کاهش می‌یابد.

نوسانات بازار به دلایل مختلفی رخ می‌دهد از جمله سیاست‌های یک کشور، تحریم‌ها. امروزه بازار فارکس با حجم معامله روزانه بیش از ۶ تریلیون دلار بزرگترین بازار مالی جهان است.

چه کسی می‌تواند در فارکس معامله (ترید) کند؟

اکثر افرادی که معامله فارکس می‌کنند، این کار را برای سودآوری انجام نمی‌دهند بلکه یک امر ضروری برای تبادل ارز برای مسافرت و یا گردشگری است. در مقابل کسانی که در بازار فارکس با تجربه هستند؛ جزئی از معامله‌گران خرد محسوب می‌شوند و این مقدار کمتر از ۶ درصد بازار را تشکیل می‌دهد (۳۶۰ میلیارد دلار در حجم روزانه).

این مقاله را بخوانید  ۸ نکته مهم در معاملات فارکس

بنابراین عمدتا بازار فارکس در دست موسساتی است که به عنوان خریدار یا فروشنده به عنوان یک واسطه عمل می‌کنند.

انواع ترید در فارکس

راه‌های مختلفی برای کسب درآمد در بازار فارکس وجود دارد که این امر موجب گروه‌بندی‌های مختلف در این بازار شده است که در ادامه به توضیح هر کدام خواهیم پرداخت.

معامله‌گر روزانه (Day Trader)

هر تریدی که روزانه موقعیت‌های خود را حفظ نمی‌کند، معامله‌گر روزانه گفته می‌شود. معامله روزانه می‌تواند بسیار متفاوت باشد زیرا در فریم‌های متفاوت معاملات خود را باز و بسته می‌کند و سعی می‌کنند که در این مدت سودهای کوچکتری داشته باشند. این دسته از معامله‌گران به عنوان اسکالپر نیز شناخته می‌شوند.

معامله گر روزانه

این تریدرها سعی می‌کنند تا در روزهای آینده، سودهای بیشتر داشته باشند. مهمترین مزیت این نوع افراد کاهش ریسک و هزینه‌های پایین‌تر به دلیل عدم وجود کمیسیون است.

سوئینگ تریدر (Swing Trader)

این نوع معامله‌گران ممکن است یک روز تا چندین روز معامله خود را باز نگه دارند و اغلب ترجیح می‌دهند با استفاده از تحلیل تکنیکال معاملات خود را پیش ببرند. استراتژی‌های که این دسته از معامله‌گران استفاده می‌کنند عبارت‌انداز: بولینگر، میانگین متحرک، فیبوناچی و دیگر موارد.

این مقاله را بخوانید  کپی تریدینگ چیست؟ به همراه آموزش کپی تریدینگ

سوئینگ تریدر

مزیت اصلی سوئینگ تریدر این است که سرعت نسبتا پایینی دارند و برای معامله‌گران پاره وقت که زمانی برای نظارت مداوم بر روندهای خود ندارند مناسب است. هزینه کارمزد و ریسک در سوئینگ تریدر تقریبا بالاست و آن هم به دلیل قرار گرفتن در معرض طولانی مدت در بازار فارکس.

معامله گر پوزیشن (Position Trader)

استراتژیک‌ترین رویکرد در بین تمامی معامله‌گران، تریدر پوزیشن می‌باشد. این نوع ترید برای کسانی است که زمان، دانش و انرژی برای انجام تحقیقات در بازار فارکس را دارند. پوزیشن تریدر بر حرکت بلندمدت قیمت با ترکیب عوامل اساسی و فنی تمرکز می‌کند.

معامله گر پوزیشن Position Trader

با این حال، تمرکز بر تحقیقات بنیادی است، در حالی که نمودارهای فنی ابزاری برای تعیین دقیق بهترین نقاط ورود و خروج برای به حداقل رساندن هزینه‌ها و به حداکثر رساندن سود هستند.

معامله گر پوزیشن بر روی بازه‌های زمانی بزرگ، معمولا نمودارهای روزانه یا هفتگی کار می‌کنند. هدف آنها این است که بفهمند بازار به کجا می‌رود. این رویکرد به صبر، دانش و اغلب حساب بزرگی نیاز دارد تا آن را ارزشمند کند.

زیرمجموعه‌های تریدرها در فارکس

علاوه بر تریدرهای ذکر شده در بالا، تریدرهای دیگری نیز وجود دارند که نقش مهمی در بازار فارکس دارند.

اسکالپرها (Scalper)

اسکالپینگ نوعی از سبک معاملات فارکس است که در آن معامله‌گر فارکس در بازه‌های زمانی بسیار کوتاهی با هدف سود بردن از نوسانات جزئی بازار در قیمت جفت ارز، موقعیت‌های خود را باز و بسته می‌کند. در تئوری، استراتژی اسکالپینگ در مقایسه با استراتژی‌های دیگر ریسک کمتری دارد، تا حدی به این دلیل که اسکالپینگ فارکس به عنوان یک استراتژی غیر جهت‌دار شناخته می‌شود و معامله‌گر کمتر در معرض رویدادهای بزرگ قرار می‌گیرد.

اسکالپرها معامله‌گران روزانه هستند که در یک بازه زمانی کوچک معامله می‌کنند. استراتژی‌های آن‌ها معمولاً حول نمودارهای ۱ دقیقه‌ای و ۵ دقیقه‌ای با مدت زمان معاملات بسیار کوتاه می‌چرخد. اسکالپرها تعداد زیادی برد کوچک را به چند برد بزرگ ترجیح می دهند.

تریدر اسکالپینگ

هنگام معامله اسکالپ، شما سعی می‌کنید به جای معاملات با سود زیاد، تعداد زیادی معاملات با سود کوچک انجام دهید. در این نوع تریدر معامله‌گران از یک نسبت لوریج بالا، از بازارهای نوسان برای استفاده از این سبک معاملاتی استفاده می‌کنند.

با این حال، بسیاری از تریدرها بر این باورند که ریسک‌های کمتری در اسکالپینگ وجود دارد، اما این یک استراتژی است که از معامله‌گر می‌خواهد چندین معامله را در یک روز معاملاتی انجام دهد و سطح بالایی از تمرکز را حفظ کند.

در واقع، به عنوان یکی از سخت‌ترین استراتژی‌های معاملاتی شناخته می‌شود، به ویژه به دلیل حجم معاملات زیاد که توسط پلتفرم‌ها و نرم‌افزارهای معاملاتی با فرکانس بالا انجام می‌شود که دائماً در بازار فارکس فعالیت می‌کنند.

معامله گران خبری (News Trader)

ترید خبری برای افراد ضعیف نیست. اخبار مهم به طور منظم به معنای نوسان است و نوسان برابر با فرصت‌های سود است. معامله‌گران اخبار به دنبال حرکت‌های بزرگ مبتنی بر رویداد مانند تصمیم‌گیری در مورد نرخ، حقوق و دستمزد، سیاست و موارد دیگر هستند. ترید خبری برای مبتدیان مناسب نیست.

معامله گران الگوریتمی

ترید الگوریتمی در سال‌های اخیر پس از اینکه معاملات الگوریتمی با فرکانس بالا به طور کامل محیط معاملات حرفه‌ای را تغییر داد، محبوبیت پیدا کرد.

این مقاله را بخوانید  انواع گپ در فارکس [گپ خستگی و گپ شکست]

این نوع معاملات به برنامه‌های کامپیوتری متکی است تا در صورت برآورده شدن شرایط از پیش برنامه‌ریزی شده، سیگنال دهند یا وارد معامله شوند. بنابراین، این فرآیند می‌تواند نیمه خودکار یا کاملاً خودکار باشد.

عضو کدامیک از تریدرها شویم؟

ممکن است پس از خواندن این مقاله سردرگم شوید که برای شروع عضو کدامیک از تریدرهای گفته شده شویم. پاسخ به این سوال کاملا به شما و شخصیت شما بستگی دارد. اگر از دو نفر بخواهید که به یک نمودار نگاه کنند، ممکن است نظر کاملا متفاوتی از حرکت روند داشته باشند و تصمیمات متفاوتی گرفته شود.

پس تا زمانی که وارد معامله نشده‌اید، نمی‌توانید تصمیم بگیرید که عضو کدامیک از تریدرهای گفته شوید و این مورد باز می‌گردد به استراتژی شما که برای خود در نظر گرفته‌اید.

صادقانه بگویم، یافتن استراتژی و سبک معاملاتی مناسب برای شما در یک روز انجام نمی شود. همانطور که می بینید، سبک های مختلف معاملات فارکس وجود دارد که می توانید هنگام معامله CFD و سایر ابزارهای مالی از آنها استفاده کنید. بنابراین برای توسعه سیستم معاملاتی خود و درک کامل خطرات هر استراتژی معاملاتی فارکس به زمان و صبر نیاز دارید.

به طور کلی، در حالی که معاملات نوسانی و معاملات موقعیتی برای سرمایه‌گذاران روند بلندمدت که به عوامل فاندامنتال متکی هستند مناسب‌تر است، معاملات روزانه و اسکالپینگ گزینه ایده‌آلی برای تریدرهایی است که زمان بیشتری برای معامله در بازارهای فارکس دارند و مایلند در بازارهای فارکس بی‌طرف باشند.

مهمترین عامل در ایجاد استراتژی معاملاتی فارکس خود، استفاده از روش آزمون و خطا است. از این گذشته، تا زمانی که خود را در معرض آزمایش قرار ندهید، واقعاً خود را نمی شناسید.

برای ما در زیر همین صفحه بنویسید که عضو کدامیک از تریدرها هستید تا در انتخاب گزینه‌‌های موجود برای دیگران مفید واقع شویم. با تشکر از شما از اینکه چشمان خود را به پارسی فارکس هدیه کردید.

گپ و گفتگو این مقاله

4 پاسخ

  1. تشکر فراوان بابت اطلاعات خوبتون، هر سبکی بسته به روحیه و شخصیت افراد متفاوته، به مرور زمان هر کسی سبک خودشو میتونه بدست بیاره و بعد از شناخت، روی آن کار میکنه، و آن را قویتر میکنه و در نهایت با نظم و مدیریت سرمایه و رعایت اصول استراتژِی خود و تعهد به آن، میتواند بعد از آن به مرور زمان موفق شود.

  2. سلام و وقت بخیر،
    خیلی سایت خوب و مفیدی در زمینه فارکس دارید.
    خیلی ممنونم از مطالب خوبتون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *