Search
Close this search box.
Logo Parsiforex
Search
Close this search box.

۸ نکته مهم در معاملات فارکس

سطح آموزش: مقدماتی

معاملات موفق نیازی نیست پیچیده و بسیار سخت باشد. در حقیقت، بهترین معامله‌گران فارکس از نکات و ترفندهای ویژه‌ای برخوردار نیستند، اما آنها چند کار ساده را متفاوت از معامله‌گر آماتور انجام می‌دهند. در این مقاله،لیستی از ۸ نکته و کارهایی که شما در حال حاضر انجام می‌دهید و تأثیر زیادی بر معاملات شما خواهند داشت ارائه می‌دهیم.

معامله یک دویدن سریع نیست؛ یک ماراتن است شما باید اطمینان حاصل کنید که بر اساس آن اصول اساسی کار می‌کنید زیرا آنها اطمینان حاصل می‌کنند که ترید شما در یک پایه محکم بنا شده است.

۱. درک این نکته که بازار خوب کدام است

اولبن قدم این است که بدانید برای استراتژی که در فارکس استفاده می‌کنید چه بازاری کارایی دارد. آیا بازار روند دار بهتر جواب می‌دهد یا اینکه بازار رنج بهتر است. بنابراین فهمیدن این نکته که هم اکنون بازار روند و مومنتوم دارد یا رنج است بسیار مهم است.

۲. انتخاب تایم فریم مناسب در فارکس

این با نکته قبلی ارتباط دارد. من بطور مداوم بین بازه‌های زمانی روزانه، ۴H و ۱H تغییر می‌کنم، بسته به نحوه حرکت قیمت. گاهی اوقات بازه زمانی روزانه نوسان کمی دارد اما ۴H یا ۱H روندهای خوبی را در چارت‌های فارکس به شما ارائه می‌دهد. در چنین مواقعی، من به بازه‌های زمانی پایین‌تر می‌روم. اما وقتی ۱H یا ۴H بیش از حد نامنظم هستند و کندل‌ها سایه‌های زیادی دارند، به Daily می‌روم، جایی حرکت نمودار در آن آهسته‌تر است.

۳. بدانید که چه زمانی در فارکس نباید معامله کنید

یکی از مهمترین مهارت‌های معامله‌گیری در فارکس دانستن این موضوع است که چه زمانی معامله نکنید. اغلب می‌توانید دلایلی را مطرح کنید که چرا قیمت بالا و پایین می‌رود، اما این بدان معنی نیست که شما حتما باید معامله‌ای انجام دهید.

شما باید مانند یک تیرانداز معامله کنید، فقط منتظر بهترین موقعیت باشد و سعی کنید تمرکزتان را از دست ندهید. در زیر چند مورد از زمان‌هایی که نباید ترید کنید را ذکر می‌کنیم:

  • زمانی که نمی‌دانید نقطه خروج شما کجاست.
  • زمانی که نوع حرکت بازار با استراتژی شما همخوانی ندارد.
  • زمانی که می‌خواهید حجم معامله خود را افزایش دهید.
  • زمانی که بازار بیش از حد بالا یا پایین رفته است.
  • زمانی که قیمت از نقطه ورود شما عبور کرده است.
  • زمانی که هیچگونه تحلیلی انجام نداده اید.

۴. به چارت با دقت نگاه کنید

بسیاری از معامله‌گران اشتباه می‌کنند که فقط روی الگوهای نمودار یا کندلی تمرکز می‌کنند و به تصویر بزرگتر نگاه نمی‌کنند.

اگرچه الگوی‌های خطی و کندل استیک نقش مهمی در معاملات فارکس بازی می‌کند، اما این الگوها باید از نظر پرایس اکشن و موقعیت کلی بازار تایید شده باشد. به عنوان مثال الگوی سر و شانه می‌تواند بسیار قدرتمند باشد، اما اگر در سطحی از بازار شکل بگیرد که منطقی بنظر نرسد یا در جایی باشد که احتمال برگشت روند وجود دارد، می‌توان از این الگو و معامله زدن صرفنظر کرد. فرصت همیشه یکی پس از دیگری وجود خواهد داشت.

۵. بدانید چه زمانی از معاملات ضررده در فارکس خارج شوید

این نکته بسیار مهمی است که در معاملاتی که به ضرر نرفته‌اند، در صورتی که حد ضرر ندارید بیش از حد نمانید. این مورد می‌تواند به راحتی تفاوت بین معامله‌گر برنده و بازنده را در فارکس ایجاد کند. پیشنهاد می‌شود حتما برای معاملات خود بر اساس استراتژی که استفاده می‌کنید حد ضرر قرار دهید.

۶. با اهداف واقع بین باشید

وقتی یک معامله انجام می‌دهید و سود خوبی کسب می‌کنید، اشتباه نکنید و بلافاصله یک معامله دیگر را باز نکنید در حالی که هیچ تحلیلی انجام نداده‌اید. این مورد اغلب زمانی اتفاق می‌افتد که معامله‌گران حساب های کوچکی دارند یا سعی می‌کنند ضررها را جبران کنند.

۷. بردهای کوچک جمع می‌شوند

نیازی نیست که شما در فارکس هر چند هفته حساب خود را دو برابر کنید. همچنین باید مراقب وعده‌های گروه‌ها و کسانی باشید که شعار می‌دهند استراتژی یا اندیکاتور آنها سودهای نامعقولی می‌دهد. میزان سود در استاندارد جهانی بازار فارکس حدود ۱۰% است، بنابراین از کسانی که برای تبلیغاتشان ارقام زیادی ارائه می‌کنند بر حذر باشید.

۸. توقف ذهنی داشته باشید

در اینجا منظور من توقف‌های ذهنی به این معنا نیست که چه موقع از معامله خارج شوید، بلکه چه زمانی از میز معاملاتی خود فاصله بگیرید و معامله زدن را متوقف کنید.

احساساتی مثل ترس، طمع و انتقام مشکلات بسیار زیادی را برای اکثر معامله‌گران بوجود می‌آورد. به عنوان مثال معامله انتقام جویانه بعد از یک ضرر یا معامله بیش از حد (over trade) باعث ایجاد ضررهای بزرگتری می‌شود که جبران آنها بسیار سخت است.

هر معامله‌گر باید قانونی برای توقف روز یا هفته داشته باشد. به عنوان مثال، پس از ۲ یا ۳ ضرر متوالی، روز خود را به پایان برسانید و معامله را متوقف کنید. اگر در هفته ۵% از حسابتان را از دست داده‌اید ، آن هفته دیگر معامله نکنید.

گپ و گفتگو این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *