Search
Close this search box.
Logo Parsiforex
Search
Close this search box.
اسکلپ

۴ استراتژی اسکالپ (scalping) که از آن خبر ندارید

سطح آموزش: مقدماتی

امروز می‌خواهیم درباره یکی از پرطرفدارترین سبک‌های معاملاتی یعنی استراتژی اسکالپ صحبت کنیم. اگر دوست دارید معاملات را در مدت زمان کوتاهی باز کرده و ببندید، مطمئناً این استراتژی‌ها بهترین گزینه را برای شما خواهند بود. در اینجا به اصول اولیه معامله با روش اسکلپ خواهیم پرداهت و سپس ۴ استراتژی را که می‌توان از ان کمک گرفت را معرفی خواهیم کرد.

تعریف معاملات با استراتژی اسکالپ

معاملات اسکالپ می‌تواند یکی از چالش برانگیزترین سبک‌های ترید باشد. این نیاز به نظم و انضباط باورنکردنی و تمرکز بالایی دارد. معامله‌گران معمولاً به دلایل زیر جذب معاملات با استراتژی اسکالپ می‌شوند:

  • قرار گرفتن کمتر در معرض خطرات بلند مدت.
  • انجام معاملات بیشتر در طول روز یا هفته.
  • توانایی مبارزه با حرص و طمع، زیرا اهداف سود معاملات روزانه شما بسیار کوچک است.
  • تعداد بیشتری از فرصت‌های معاملاتی.

نحوه معاملات با استراتژی اسکالپ

یک معامله‌گر اسکلپ می‌تواند به دنبال کسب درآمد از راه‌های مختلف باشد. یک روش این است که برای هر معامله مقدار هدف سود مشخصی داشته باشید. این هدف سود نسبت به دارای مورد نظر می‌تواند بین ۰.۱ تا ۰.۲۵ درصد باشد.

روش دیگر این است که سهام‌ها را ردیابی کنید که به بالاترین یا پایین‌ترین حد روزانه خود می‌رسند و از سطوح مهم برای کسب حداکثر سود ممکن استفاده کنید. این روش به تمرکز بسیار زیاد و اجرای دستورات بی‌عیب و نقص نیاز دارد. در نهایت، برخی از معامله‌گران اسکالپ اخبار را دنبال می‌کنند و رویدادهای آینده یا جاری را که می‌تواند باعث افزایش نوسانات در سهام شود، معامله می‌کنند.

برخلاف تعدادی از استراتژی‌های معاملاتی روزانه که می‌توانید نسبت برد/باخت (win/loss)کمتر از ۵۰% داشته باشید و همچنان پول در بیاورید (با توجه به ریسک به ریوارد مثبت)، معامله‌گران اسکلپ باید نسبت برد/باخت بالایی داشته باشند. این به این دلیل است که معاملات بازنده و برنده معمولاً از نظر اندازه برابر هستند. لزوم درست بودن عامل اصلی است که معاملات اسکالپ روشی چالش برانگیز برای کسب درآمد در بازار است.

بیشتر بخوانید: بهترین بروکر فارکس

اکنون که اصول اولیه اسکالپینگ را توضیح دادیم، بیایید چند استراتژی اسکلپ را که می‌توانید برای خودتان آزمایش کنید، بررسی کنیم.

آموزش بهترین استراتژی اسکالپ

در ادامه بهترین استراتژی اسکالپ را به همراه چارت آن بررسی می‌کنیم.

ویژگی های استراتژی اسکالپ

  • اسکالپرها به دنبال سود بردن از حرکات کوچک بازار هستند و از فعالیت ثابت بازار بهره می‌برند.
  • اسکالپرها می‌توانند با سه شاخص فنی که به صورت سفارشی برای فرصت‌های کوتاه مدت تنظیم شده‌اند، با چالش این دوره مقابله کنند.
  • استراتژی‌های اسکالپینگ زمانی بهترین کارایی را دارند که به شدت روند یا کنش با دامنه محدود نوار درون روز را کنترل می‌کند.

پول بک به میانگین های متحرک

به طور خلاصه، این یک استراتژی اسکالپینگ است که هرگاه قیمت به میانگین متحرک برخورد می‌کند در جهت روند اصلی یک پرش یا بازگشت را انجام می‌دهد. معیارهایی که برای این استراتژی باید مد نطر داشت به شرح زیر است:

  1. مومنتوم قوی.
  2. یک روند واضح و مشخص.
  3. وجود نقاط اصلاحی و پولبک در روند.
  4. وجود نواحی که به میانگین متحرک ۲۰ نفوذ کرده باشد.
  5. بازیابی روند قبلی.
این مقاله را بخوانید  مومنتوم چیست💰مومنتوم در پرایس اکشن

در تصویر زیر می‌بینید که قیمت در یک روند نزولی قرار داشته و پس از برخورد به میانگین متحرک به نزول خود ادامه داده است.

اسکالپ با میانگین متحرک 20

استراتژی اسکلپ با stochastic

از آنجایی که اسیلاتورها شاخص‌های تاخیری هستند، سیگنال‌های نادرست زیادی را ارائه می‌دهند. واقعیت این است که اگر سهام‌ها را با یک اسیلاتور معامله کنید، به احتمال زیاد در ۵۰ درصد مواقع به‌طور دقیق عمل قیمت را پیش‌بینی خواهید کرد.

دانلود متاتریدر ۴

در حالی که تنها ۵۰ درصد احتمال برد وجود دارد، هنگام اسکالپ با این روش، به دلیل افزایش هزینه‌های کمیسیون، به نسبت برد به باخت (win/loss ratio) بالایی نیاز دارید.

استوکاستیک دارای دو سطح مهم است. سطح پایین منطقه اشباع فروش و سطح بالا منطقه اشباع خرید است. هنگامی که دو خط نشانگر از ناحیه پایینی به سمت بالا عبور می‌کنند، یک سیگنال خرید فعال می‌شود. هنگامی که دو خط نشانگر از ناحیه بالایی به سمت پایین عبور می‌کنند، یک سیگنال فروش تولید می‌شود.

اسکالپ با استوکاستیک

این نمودار ۵ دقیقه‌ای پی‌پال است. در پایین نمودار، اسیلاتور را می‌بینیم. دایره‌های روی اندیکاتور نشان دهنده سیگنال‌های معاملاتی هستند. در این حالت ۴ سیگنال سودآور و ۶ سیگنال غلط داریم. ۴ سیگنال سودآور ۱۶.۰۰ دلار به ازای هر سهم پی‌پال ایجاد می‌کنند. با این حال، زیان ناشی از ۶ سیگنال نادرست زیان تقریباً ۱۰.۰۰ دلاری به ازای هر سهم ایجاد می‌کند.

استراتژی اسکالپ استوکاستیک

در این استراتژی اسیلاتور استوکاستیک را با بولینگرباند ترکیب می‌کنیم. ما تنها زمانی وارد بازار خواهیم شد که استوکاستیک سیگنال خرید یا فروش بیش از حد مناسبی را تولید کند که توسط باندهای بولینگر تأیید شود.

برای دریافت تاییدیه از اندیکاتور Bollinger Bands، باید قیمت از میانگین متحرک قرمز در وسط اندیکاتور عبور کند. ما در هر معامله می‌مانیم تا زمانی که قیمت به سطح مخالف باند بولینگر برسد.

اسکالپ با Bollinger bands

در بالا همان نمودار ۵ دقیقه ای PYPL است. این بار اندیکاتور بولینگر را در چارت قرار داده‌ایم.

ما با اولین سیگنال که یک معامله کوتاه است شروع می‌کنیم. توجه داشته باشید که استوکاستیک یک سیگنال نزولی تولید می‌کند. همچنین، قیمت میانگین متحرک ۲۰ دوره‌ای در بولینگر باند را می‌شکند. بنابراین، این یک سیگنال خوب است. سیگنال دوم در استوکاستیک صعودی است و ما صبر می‌کنیم تا خط وسط یا میانگین متحرک در بولینگرباند شکسته شود و سپس ورود می‌کنیم و هرگاه قیمت به سقف بولینگرباند برسد از معامله خارج می‌شویم.

این مقاله را بخوانید  میانگین متحرک چیست + قوانین معاملاتی میانگین متحرک

در پایان این حرکت صعودی، پس از رسیدن قیمت به سطح بالای باندهای بولینگر برای سیگنال سوم، سیگنال کوتاهی از استوکاستیک دریافت می‌کنیم. کاهش قیمت اتفاق می‌افتد، اما میانگین متحرک باندهای بولینگر به سمت پایین شکسته نمی‌شود.

ما یک سری خروجی‌های جعلی دریافت می‌کنیم، و سپس استوکاستیک‌ها در نهایت برای بار پنجم از هم عبور می‌کنند، که این بار با تایید باند بولینگر همراه است.

در آخر استوکاستیک یک سیگنال صعودی تولید می‌کند و حرکت به سمت بالا شکسته می‌شود، بنابراین وارد یک معامله خرید می‌شویم. تا زمانی که قیمت به سطح باند بولینگر بالایی برسد، معامله را حفظ می‌کنیم.

سیگنال‌های اشتباه با استراتژی اسکلپ

همانطور که در نمودار می‌بینید، تعداد زیادی سیگنال نادرست در یک ردیف وجود دارد. خوشبختانه در این موارد قیمت هرگز میانگین متحرک میانی باند بولینگر را نمی‌شکند، بنابراین همه سیگنال‌های نادرست نوسان‌گر تصادفی را نادیده می‌گیریم، شاید به جز یک مورد. اگر دو روش معاملاتی را با هم مقایسه کنیم، متوجه می‌شویم که با باندهای بولینگر، تمام سیگنال‌های نادرست را به طور قابل توجهی خنثی کردیم.

اسکالپ در حمایت و مقاومت

این یک استراتژی بسیار محبوب است که از آموزه‌های ریچارد دی. ویکوف (Richard D. Wyckoff ) و تئوری‌ محدوده رنج معاملاتی او می‌آید. به عبارت ساده، در اوج‌ها میفروشیم و در کف‌ها می‌خریم. برای این استراتژی وجود یک ناحیه رنج با نوسانات کم الزامی است.

در مثال بعدی، اجازه دهید نگاهی به چارت S&P Futures E-mini بیندازیم تا فرصت‌های اسکلپ را شناسایی کنیم. این سهام نوسانات و حرکات شارپ کمی را دارد و برای اسکلپر‌های تازه کار خطر کمتری خواهد داشت.

اسکالپ در حمایت و مقاومت ها

از آنجایی که شما یک معامله‌گر اسکالپ هستید، در هر معامله بازده کمتری دارید، در حالی که نسبت win/loss بالاتری را دنبال می‌کنید. بنابراین توجه داشته باشید که همواره مدیریت سرمایه را در معاملات خود رعایت کنید.

برای شروع معاملات خود توصیه می‎‌کنیم ابتدا آموزش بروکر آمارکتس را مشاهده کنید.

این مقالات را حتما ببینید:

لایت فارکس

اوپوفارکس

اینگات

ارانته

فارکس چیف

کپی تریدینگ

گپ و گفتگو این مقاله

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *